Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Tot ha de canviar!" by Renata Avila & Sre膰ko Horvat # Book PDF Kindle ePub Free

Tot ha de canviar!

馃摌 Read Now     馃摜 Download


eBook details

  • Title: Tot ha de canviar!
  • Author : Renata Avila & Sre膰ko Horvat
  • Release Date : January 29, 2021
  • Genre: Sociology,Books,Nonfiction,Social Science,
  • Pages : * pages
  • Size : 1633 KB

Description

Tot ha de canviar! reuneix destacats comentaristes de tot el m贸n per presentar una an脿lisi rica i matisada de possibilitats progressives arran de la pand猫mia Covid-19.



En aquestes p脿gines hi trobareu veus influents, que van des de Roger Waters a Noam Chomsky, Slavoj 沤i啪ek a Saskia Sassen. Gael Garc铆a Bernal, Brian Eno i Larry Charles examinen les conseq眉猫ncies m茅s culturals i art铆stiques de la pand猫mia, tocant temes d'amor, joc, com猫dia i temps. Les seves paraules se situen al costat d'an脿lisis de les paradoxes i les possibilitats del deute, l'internacionalisme i la solidaritat per part d'Astra Taylor, David Graeber, Vijay Prashad i Stephanie Kelton.

Les creixents mesures de vigil脿ncia i control en nom de la salut p煤blica s贸n una preocupaci贸 per a molts dels col·laboradors d'aquest llibre, inclosos Shoshana Zuboff i Evgeny Morozov, aix铆 com les oportunitats que presenta la crisi per a l'explotaci贸 per part de financers, tecn貌crates i l'extrema dreta.

En contra del retorn a la normalitat i, de fet, a la noci贸 que mai hi havia tal cosa, aquestes converses insisteixen en que cal un canvi sist猫mic urgent per fer front no nom茅s a les pand猫mies derivades de la destrucci贸 humana de la natura, sin贸 tamb茅 a les incessants febleses de capitalisme global contemporani.

Col·laboradors: Tariq Ali, David Adler, Gael Garc铆a Bernal, Larry Charles, Noam Chomsky, Brian Eno, Daniel Ellsberg, Kenneth Goldsmith, David Graeber, Johann Hari, Maja Kantar, Stephanie Kelton, Stefania Maurizi, Evgeny Morozov, Maja Pelevi膰, Vijay Prashad , Angela Richter, Saskia Sassen, Sa拧a Savanovi膰, Jeremy Scahill, Richard Sennett, John Shipton, Astra Taylor, Ece Temelkuran, Yanis Varoufakis, Roger Waters, Slavoj 沤i啪ek, and Shoshana Zuboff.

脡s un recull, urgent, de di脿legs el tema del qual abasta l'ampli espectre de transformacions socials i pol铆tiques mundials que afirmen que s贸n necess脿ries per evitar l'extinci贸 humana en un futur proper. Res no pot ser gaire m茅s urgent que aix貌.


Free PDF Download "Tot ha de canviar!" Online ePub Kindle



Post a Comment for "(Download) "Tot ha de canviar!" by Renata Avila & Sre膰ko Horvat # Book PDF Kindle ePub Free"